За втори път в рамките на няколко дни германският канцлер

...
За втори път в рамките на няколко дни германският канцлер
Коментари Харесай

Меркел пак посреща високи гости на стол

За повторно в границите на няколко дни немският канцлер Ангела Меркел остана седнала при осъществяването на национални химни - този път по време на тържествената гала за посрещане на министър-председателката на Молдова. Столът на Меркел за церемонии на аления килим се появи след три случая в границите на три месеца, при които тялото й очевидно трепереше при сходни събития, съобщи Асошиейтед прес, представена от Българска телеграфна агенция.

Меркел и молдовския министър председател Мая Санду останаха седнали при церемонията пред канцлерството. Подобен необикновен протоколен казус бе употребен за първи път при посрещането на новата датска премиерка в четвъртък предходната седмица - ден след третия случай с тремор на Меркел. Днес канцлерката не сподели признаци на неустойчивост.

Меркел, която на следващия ден ще навърши 65 година, изясни предходната седмица, че психическо въздействие от първия епизод на трептене в средата на юни бил причина за идващите два случая. Тя добави, че " ще би трябвало да живее с това за известно време ", само че увери, че няма никаква причина за безпокойствие. Графикът на обществените й задължения остава все по този начин претрупан.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР