За втори път в България идва Папа. Много хора бяха

...
За втори път в България идва Папа. Много хора бяха
Коментари Харесай

Борисов: Ако БСП считат посещението на Папата за предизборна кампания, сигурно ме надценяват


За повторно в България идва Папа. Много хора бяха въодушевени, освен аз. Това е изчистване на този отрицателен облик, който ни бяха основали, без България да има виновност. Благодарих на всички служби, още до момента в който Папата беше тук, че 3 дни съумяха да се спрявят без нито един проблем.

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява визитата на Папа Франциск в България, в предаването “Лице в лице” по БТВ.

Той напомни, че папата е отправил апел да се отнасяме добре с мигрантите. Няма естествен добър човек, който на бягащия от война, да не му даде заслон. В момента има 4 милиона бежанци в центровете в Турция, сподели Борисов. При диалозите на 4 очи с папата не е била повдигана тематиката да одобряваме бежанци, уточни още той.

Посланията на Папата бяха човечни, само че щом и на папата намираме косур, в случай че Господ слезе, на него какво ли ще му измислим, сподели министър председателят Борисов.

Той разяснява сигнала, който Българска социалистическа партия внесе до ЦИК и Съвет за електронни медии. От Българска социалистическа партия желаеха министър председателят Борисов да се отдръпна в отпуск до края на евроизборите. “…..И пратен в Белене и убит…така са постъпили с дядо ми”, сподели Борисов, разяснявайки настояванията им.

Ако Българска социалистическа партия смятат визитата на Папата за предизборна акция, несъмнено ме надценяват. Бях на парада, само че президентът Радев ни атакува тежко. Бях и на митинг, само че по този начин както ме изпратиха, можеше да ме бият с камъни, тъй че не го смятам за предиозборна капмания. Той уточни програмата си и сподели, че няма нито едно партийно мероприятие. Борисов не вижда съображение в настояването на Българска социалистическа партия.

Той разяснява и тематиката “апартаментгейт”.

"Извиках Порожанов през днешния ден при мен. Той сподели, че е подготвен да даде оставка ", уточни Борисов по отношение на продължаващия скандал с евтините жилища на властта.

Припомняме, излезе информация за закупен от министър Порожанов апартамент през 2004 година.

При най-малката непочтеност ще отстраня Порожанов, само че 2004 година той не е бил в никакви управнически функционалности, съобщи министър председателят.

КОМПИ свърши доста работа. Над 2 милиарда са парите, които са запорирани, уточни Бойко Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР