За втори път след 2016 г. ще има български представител

...
За втори път след 2016 г. ще има български представител
Коментари Харесай

Български представител на инициативата Сокър ейд

За повторно след 2016 година ще има български представител на самодейността "Сокър ейд ", която провежда благотворителни мачове в помощ на футбола, в които едни против други играят футболни митове и звезди. След като преди 3 години присъединяване в мача взе Димитър Бербатов, в този момент измежду ВИП гостите ще бъде Кирил Евтимов, сдобил се с скъпата покана с помощта на един от участниците Робер Пирес. За разлика от последните няколко футболни срещи, състояли се на "Олд Трафорд ", новата порция шоу "Англия против останалия свят " ще се организира на стадиона на "Челси “ – „ Стамфорд Бридж, в неделя 16 юни. В нея присъединяване ще вземат плеяда от международни звезди от спорта и шоу-бизнеса като феноменалните лекоатлети Юсейн Болт и Мо Фара, артистът Найл Хорън, артистът Джеймс Макавой и други Футболното наличие също е зашеметяващо като се стартира с легендите на лондонския „ Челси “ Джон Тери и Джо Коул и се премине през тези на Ливърпул Джейми Реднап, Джейми Карагър, Майкъл Оуен и Глен Джонсън. „ Топчиите “ ще бъдат показани от огромния вратар Дейвид Сиймън. За останалият свят ще показват умения с изключение на международния първенец Пирес, още и емблематичният французин Ерик Кантона, Роби Кийн, Дидие Дрогба, Рикардо Карвальо, Майкъл Есиен, Жулио Сезар и Роберто Карлош. Треньори на тимовете ще бъдат Хари Реднап за „ Останалия свят “ и Сам Алърдайс за Англия. На полувремето феновете ще забавлява нашумялата поп-звезда Рита Ора.

Кирил Евтимов е чест посетител на мачовете на Челси и се познава с множеството от някогашните и сегашни играчи на отбора. Със сигурност той ще има опцията да се види и поговори още веднъж с Джон Тери, Джо Коул, Дрогба както и с близкия си другар Роберт Пирес.

Един от основните създатели на самодейността "Сокър ейд " е мегазвездата Роби Уилямс. Изпълнителят на песента „ Feel” е огромен обожател на футбола и много постоянно практикува обичаната на милиони игра. Любопитно е, че за повече от 12 години, от както се изигра първият сходен мач самодейността „ Сокър ейд “ за УНИЦЕФ е събрала над 30 млн. британски лири. Досега в благотворителната спортна идея са взели участие огромен брой международни звезди, като царя на футбола Пеле, Диего Марадона, Роналдиньо, Дейвид Бекъм, Зинедин Зидан, Ван дер Саар, Яп Стам, Уди Харелсън, Майкъл Шийн и други
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР