За втори път съм изключван от списъка на добросъвестните следователи

...
За втори път съм изключван от списъка на добросъвестните следователи
Коментари Харесай

Бойко Атанасов за Фрог: В съдебната власт се раздават тайно пари като при мафията

За повторно съм изключван от листата на добросъвестните следователи и надлежно съм лишаван от дoпълнитeлнo финaнcoвo cтимyлиpaнe. Атакуват интервютата ми и поради тях ми вършат непрекъснато инспекции. Това съобщи пред Фрогнюз следовател Бойко Атанасов.
Зам.-главният прокурор Иван Гешев трябваше да води дело против мен, в случай че съм го обидил и наклеветил, само че към този момент не го е направил. Това приказва, че споделям истината. Освен това съм приложил документи за неговото процесуално държание.

Средствата, които се разпределят като в допълнение материално стимулиране, началниците не ги дават от личния си джоб. Освен това се раздават скрито. Понеже става дума за правосъдна власт, би трябвало обществено да се оповестят тези пари.

Правенето на секрети описи за разпределение на средства в правосъдната власт е процедура, присъща на СИК, ВИС и други сходни.

Пуснал съм молба да ми се даде копие от листата на добросъвестните следователи. Ще се обърна и към Комисията за отбрана против дискриминация, сподели още следовател Атанасов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР