За втори път Пловдив ще е домакин на българския фестивал

...
За втори път Пловдив ще е домакин на българския фестивал
Коментари Харесай

Симфоничен метъл ще звучи в Пловдив

За повторно Пловдив ще е хазаин на българския фестивал за симфоничен метъл. В античната зала на Военния клуб среща ще си дадат най-утвърдените през последните години български банди в този жанр на музиката. Днес от 18,00 часа на сцената ще се качат Aegonia (София), Bendida (София), Enthronement (Пловдив), Ghost Warfare (Хасково), Mystica (София), The A.X.E. Project (София). За първи път на симфоничната сцена ще се качат и одобрените Claymore (Русе), които са специфични посетители на събитието.

Всичките банди ще показват своята авторска музика в един самобитен маратон в границите на деня. Зимната симфоник приказка ви чака. Всички почитатели на стила ще имат опция да се снабдят с продукти на бандите от мърчандайз секцията, която ще бъде обособена в залата. Каним всички фенове на родният симфоничен метъл да поддържат обичаните си банди и дружно с тях да се потопят в една приказна атмосфера. Вратите се отварят в 17:30 ч.

Билети към този момент се продават в Music Center / Музикален Център, ул. " Отец Паисий " 3, Пловдив. Първите 100 билета ще са на цена от 10 лв.. След изчерпването им цената за билет става 12 лв.. В деня на фестивала във Военния клуб цената ще бъде 15 лв.. За по-голям комфорт на почитателите и по-добрата организация на фестивала местата в клуба са лимитирани до 500.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР