За втори път от влизането си във „Фермата“, ексцентричната Божидара

...
За втори път от влизането си във „Фермата“, ексцентричната Божидара
Коментари Харесай

Божидара Бакалова избра Дарина за втория си дуел

За повторно от влизането си във „ Фермата “, ексцентричната Божидара Бакалова ще пази мястото си в шоуто на двубой. След като цяла седмица живя на ратайския бряг и се грижи за всички, дружно с опитния Гечо, фермерът на седмицата реши точно тя да излезе на Арената в неделя. По този метод Яни извърши обещанието си да изпраща на дуели единствено дами, с цел да може работата във фермата да върви по-добре. Като втора причина за избора си той посочи разочарованието си от дизайнерката, която не го поддържа в борбата против Владо Николов, въпреки че беше дала обещание да е на негова страна.

„ Имам и трета причина. Днес те чух, че си говорехте с Ванката, че аз съм правил шуробаджанащина с това, че си за повторно на ратайския бряг. Затова, Божи, ти си моят избор за първи дуелист. Мисля, че ще се оправиш доста добре “, разяснява фермерът на седмицата.

Самата Божидара дефинира избора му като предстоящ и логически и го помоли да я освободи от ратайските задания, тъй като не си усеща ръцете, а желае да се приготви за борбата.
„ Мога да отговоря на всяка една от аргументите - какъв брой достоверни са и какъв брой не са. Но не желая да задълбочавам силата да потегля надолу, а желая да е нагоре, и да мина нататък без доста пояснения. Мисля, че Яни си има персонални или не толкоз персонални аргументи да ме избере “, разяснява Божидара.

За собствен конкурент Бакалова избра най-възрастната участничка Дарина с аргумента: „ Ако избера теб ще отидеш на двубой с най-различната и най-черната овца тук във фермата, такава орис, каквато почти има щерка ти. “ Този коментар още веднъж повдигна мъчителната за Дарина тематика за нейната трансджендър щерка и юристката даже разяснява, че не е съгласна да назовават детето й „ щерка “.

„ Аз нямам щерка, извинявай “, сбито отговори Дарина и добави, че се усеща зле постоянно, когато някой повдигне тематиката.

Юристката даде обещание да покаже на всички, че не е слаба, а има мощен дух и ще се оправи почтено с дуела. Днес двете ще се насочат към къщичките на дуелистите, с цел да се приготвят в уединение за идните борби.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР