За втори път от приемането на вицепремиерската длъжност съм подложен

...
За втори път от приемането на вицепремиерската длъжност съм подложен
Коментари Харесай

Наглост! Валери Симеонов иска извинение от медиите за защитата им на Виктор Николаев

За повторно от приемането на вицепремиерската служба съм подложен на огромна проведена клеветническа акция от най-големите медии в страната. Това написа във Facebook вицепремиерът Валери Симеонов по отношение на вчерашното му посещение с Антон Тодоров в утринния блок на Нова телевизия. За каква клеветническа акция обаче става дума, откакто Симеонов разгласи в ефир, че в случай че е злоумишлен, ще спретне ”Викторгейт. ”
Ето целия коментар на Валери Симеонов във " Facebook ":

Разбирам, естествено, подбудената ненавист и злост към всеки, който си разрешава да има лично мнение и да го отстоява, изключително в случай че той е на управителен пост. Това става в една среда с авансово разпределени функции и „ порции на властта “ – каквато беше медийно-политическата среда в България до неотдавна. Но не мога да приема, че някой различен, с изключение на органите на правораздаването, ще раздават присъди, оценки и квалификации или пък ще си присвоят правото да приказват от името на цялата журналистическа общественост.

Повод за горното е присъединяване ми в „ Тази заран “ на Нова телевизия през вчерашния ден, което стана допустимо след настойчиво гледище на продуцентката на предаването, макар че не лелея изключително почитание към този блок и съм отказвал участия в продължение на месец и половина (17 август 2017 г.). Близо 4 часа след приключването на динамичния ми диалог с Виктор Николаев мои медийни недоброжелатели проведоха клеветническа акция във всички национални малките екрани и в огромна част от новинарските уеб сайтове, приписвайки ми закононарушение, което не съм направил. Всеки безпристрастен фен може да пусне записа и да се убеди с очите и ушите си, че това е грозна неистина и сталинистко заклеймяване.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР