За втори път община Пловдив ще връчи Годишни награди за

...
За втори път община Пловдив ще връчи Годишни награди за
Коментари Харесай

Кай ще грабне годишните награди за най-добри практики в туризма?

За повторно община Пловдив ще връчи Годишни награди за най-хубави практики в областта на туризма, осъществени през миналата 2017 година. Победителите ще бъдат наградени на публична гала в Малката базилика на 12 юли. По време на церемонията ще бъдат оповестени и тримата участници в онлайн анкетата, които ще получат специфични награди.

Припомняме ви, че Експертна комисия, излъчена от Консултативния съвет по въпросите на туризма в община Пловдив, разгласи на 1 юни номинациите в трите категории: " Най-оригинално събитие в региона на туризма в Пловдив за 2017 година “, " Най-оригинален нов туристически артикул в Пловдив за 2017 година “ и " Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 година “.  Под формата на обществена анкета, тези номинации бяха отворени за гласоподаване от пловдивчани, които дефинираха и финалните спечелили.

Комисията излъчи и спечелилите в категориите за " Най-добри резултати за хотелиерската промишленост в Пловдив за 2017 година “, след обработка на действителни статистически данни надлежно за места за настаняване  категория 1 и 2 звезди, места за настаняване категория 3 звезди и места за настаняване категория 4 и 5 звезди. Победителите също ще бъдат оповестени на формалната гала по награждаване в Малката базилика.   

За " Най-оригинално събитие в региона на туризма в Пловдив за 2017 година “  борбата бе сред емблематичното за Пловдив " Дефиле на младото вино " на Съвета по туризъм, " Международен фестивал " Балканска огърлица 2017 “ на Регионалната занаятчийска камара - Пловдив и 10-та Национална кулинарна купа на България, проведена от Българската асоциация на професионалните готвачи. 

За Най-атрактивно заведение в Пловдив за 2017 година “ спечелилите номинации са: Уиски бар " The Whisky Library ", Ресторант " Торо Гранде ", Ресторант ``Сол и Пипер``, Ресторант " Ноте ди Вино " и Бирария " Йегерхоф ". 

Най-оспорвана беше конкуренцията за " Най-оригинален нов туристически артикул в Пловдив за 2017 година “, защото и двете номинирани оферти са извънредно истински. Миналогодишният победител в тази категория - " Дан Травел " ЕООД, взе участие в тазгодишното надпревари с продуктът за фестивален туризъм OPERA & GOURMET TOUR 2017, който е компилация от фестивален и културно-исторически, винен и кулинарен туризъм, напълно концентриран в Пловдив и района.

Продуктът " Пловдив и на 20 минути от него - просвета, вино и свещени места " на ТА " Филипополис тур " ООД също е отдаден на град Пловдив, като подчертава на неговия имидж на най-стар жив град в Европа и Европейска столица на културата за 2019 година. Онлайн гласуването завърши на 2 юли 2018 година и в него взеха присъединяване общо 1557 души, които дадоха своя глас и дефинираха крайните спечелили в трите категории.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР