За втори път Катерина Димитрова ТК Локо 98, гр.Пловдив беше

...
За втори път Катерина Димитрова ТК Локо 98, гр.Пловдив беше
Коментари Харесай

Катерина Димитрова отново е част от отбора на ITF

За повторно Катерина Димитрова Търговска колегия " Локо 98 ", гр.Пловдив беше определена да бъде част от тима на ITF до 14 годишна възраст. Това е следващото огромно самопризнание за надарената българка и работата на БФТенис със подрастващите. Това е и изключителна опция за младите тенисисти да пътуват до висококачествени юношески шампионати, под управлението на формален треньор на ITF. Всички разноски ще бъдат покрити от Фонда за развиване Grant Slam.

Димитрова ще бъда част от тима в Съединени американски щати от 22 ноември до 18 декември. В този интервал Катя ще взе участие в два подготвителни лагера от 22-ри до 25-ти ноември и от 3-и до 11-и декември. От 26 ноември Димитрова ще взе участие в шампионата " Еди Хер " в Съединени американски щати. Това интернационално съревнование е измежду най-силните в света за възрастовите групи от 12 до 18 годишна възраст.

От 12 декември българката ще взе участие на неофициалното международно състезание по тенис за юноши и девойки " Ориндж Боул”.

През тази година Димитрова стана вицешампионка на Мастърса в Реджо Калабрия (Италия). Като част от тима на ITF през лятото Катя завоюва две трофеи на шампионати от първа категория до 14 година и 16 година в Регенсбург (Германия).

Антъни Генов Търговска колегия " Авеню ", гр. Бургас също беше определен да бъде част от тима на ITF до 18 година за шампионати в Мексико и Съединени американски щати през месеците ноември и декември.

В началото на годината Гергана Топалова и Адриан Андреев бяха част от тима за млади гении на Международната тенис федерация /МТФ/ за шампионатите в Австралия. Топалова беше част от този тим и за шампионатите на трева във Англия. През лятото на тази година Катерина Димитрова и Динко Динев Търговска колегия " Авеню ", гр. Бургас бяха част от тима на ITF и Тенис Европа.

Преди време Григор Димитров също беше част от тима на ITF.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР