За втора поредна седмица в риалитито Фермата“ две жени ще

...
За втора поредна седмица в риалитито Фермата“ две жени ще
Коментари Харесай

Прецедент във „Фермата“! Близначката Ива с личен треньор


За втора поредна седмица в риалитито „ Фермата “ две дами ще се борят между тях на Арената за дуели – русото прелъщение Радилена и едната от близначките Ива , разбра HotArena .

И двете претендентки оповестиха, че са мощно стимулирани да се върнат в стопанството, по тази причина и ще прекарат дните в къщичките на дуелистите в тежки тренировки и учене на алманаха.

За разлика от Радилена обаче, Ива има едно предимство - тя ще разполага с персонален треньор . В тази роля влезе сестра й Йоана, която я придружи в новия й дом и ще я надъхва за идния двубой. „ Ще се удрям за мен, за сестра ми, за тима и за българите, които се усещат добре на мястото, на което живеят, без значение кое е то “, съобщи пред камерите Ива.

Въпреки че фермерката на седмицата Милена персонално избра Радилена за първи дуелист, обявявайки, че дамите в играта са й конкуренция и тя ще ги отстрани, без значение какъв брой са й симпатични, тя даде да се разбере, че ще поддържа русокоската.

Близначката Ива обаче сподели самочувствие по пътя си към успеха, обявявайки Радилена за душевен и физически по-слаба от нея. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР