За втора поредна година звездата Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе

...
За втора поредна година звездата Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе
Коментари Харесай

Ново сериозно признание за Димитър Илиев

За втора поредна година звездата Локомотив (Пловдив) Димитър Илиев бе определен от спортните публицисти за "Футболист на годината " на Пловдив за 2020 година. Това стана в обичайна анкета на осведомителна организация "Темпо Нюз ".

32-годишният капитан на "черно-белите " завоюва безапелационно наградата предстоящо, като за първото място той събра 107 точки, с 36 точки повече от национала на "Ботев " Тодор Неделев, който остана втори в класацията с 71 точки.Третото място заслужи вратарят на Локомотив (Пловдив) Мартин Луков, събрал 30 точки.

Любопитното е, че и тримата призьори бяха отличени в анкетата "Футболист на годината " в България за 2020 година, в която Митко Илиев също окупира първото място. Тодор Неделев завоюва оценката за гол на годината в България, а Мартин Луков бе избран за най-хубав вратар в шампионата у нас.

Атанас Илиев от Ботев остана четвърти в анкетата за най-хубавите футболисти на Пловдив с 18 точки, а националът Бирсент Карагарен - пети с 14 точки.По-нататък в класацията се подредиха - Димитър Тонов с 12 точки, Диниш Алмейда, Парвиз Умарбаев, Тодор Тимонов и Станислав Работов - с по 4 точка, Милен Танчев - с 3 точки и други

"Всеки приз е еднообразно скъп за мен, не укривам - разчувствуван съм. Благодаря на спортните публицисти от Пловдив за оценката, благодаря и на "Темпо Нюз ", че продължи и поддържа сполучливо тази анкета. Благодаря на моите съотборници и всички в моя клуб, че постигнахме невероятни неща, сподели Илиев - Настина беше странна и тежка предходната година, ще я запомня. Благодаря на моята брачна половинка, която постоянно е неразделно до мен. Това отличие е и за нея... Благодаря и на всички, които гласоподаваха за мен. Горд съм и съм благополучен ", съобщи Илиев.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР