За втора поредна година зимата изненада кмета Калин Каменов и

...
За втора поредна година зимата изненада кмета Калин Каменов и
Коментари Харесай

БСП: Калин Каменов се провали с почистването на Враца, искаме оставки

За втора поредна година зимата изненада кмета Калин Каменов и управлението на БКС - Враца, което от тази година е на негово директно послушание.
Общинското дружество, на което е предоставено снегопочистването, реагира несъответстващо и с голямо забавяне. Закъснелите и некачествено изпълнени действия доведоха до образуването на повсеместни заледявания, транспортен безпорядък и директна заплаха за живота и здравето на жителите на града.
Още по-явна е безспорната некадърност, на кмета на общината, да управлява работата на подчинената му конструкция и да изисква постигането на качество, съизмеримо с милионите разходвани годишно за активността на сдружението.
Не сте в положение да ни убедите и, че във Враца вали повече сняг, в сравнение с към града и в прилежащите общини, защото входно-изходните артерии на града, от републиканската пътна мрежа, са почистени до асфалт, а единствено по трасетата, за чието разчистване дава отговор БКС, ситуацията е бедствено. Във връзка с гореизложеното, поражда разумният въпрос дали бедствието е подбудено от снега или е породено от кмета на общината и управлението на БКС.
Видимите резултати, от организацията на работа, реализирани с нова техника за над милион и половина лв., която явно се оказа непотребна купчина желязо в ръцете на новото управление на общината и шефа на БКС, станаха притежание на врачани, които станаха очевидци на организационната отпадналост на партийните назначения.
За огромно страдание на господин Каменов този път няма по какъв начин да се оправдаете с неприятното завещание и то освен, тъй като снегът не е от времето преди да стане кмет, само че и тъй като вие персонално посочихте новото ръководство на БКС. Същото това управление стигна до гениалното решение при нова техника и машини за седемцифрена сума да праща чиновниците си да опесъчават улиците с лопати. Този нов мениджърски метод добавя идеално картината на ръководство в община Враца, който разходва голям финансов запас, без да има резултат за жителите на Враца.
Декларираме безспорното си противоречие с метода на надзор и ръководство на общинското дружество – БКС.
Настояваме за незабавна оставка на управлението на БКС - Враца и смяна в метода на асортимент на управителни фрагменти в общинските структури.
Предлагаме да се образува нарочна комисия, която да прави непрекъснат надзор на законосъобразността и успеваемостта на разходване на средствата на общинското дружество.

Декларация на Общински съвет на Българска социалистическа партия - Враца
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР