За втора поредна година United Media, част от която е

...
За втора поредна година United Media, част от която е
Коментари Харесай

United Media е домакин на полуфинал от международните награди Emmy® в Атина

За втора поредна година United Media, част от която е и Нова Броудкастинг Груп, е хазаин на полуфинален кръг от влиятелните телевизионни награди Emmy®. Професионалисти от телевизионната и кино промишленост се събраха през днешния ден в Атина, с цел да оценят кои актриси заслужават да доближат до финала в категория „ Най-добра актриса “.

След Дубровник, тази година изборът на Международната академия за телевизионно изкуство се спря на Атина за осъществяване на полуфиналния асортимент на премиите Emmy® в категория „ Най-добра актриса “. United Media, в партньорство с Община Атина, са хазаин на влиятелното събитие.

„ Да бъдеш част от журито на премиите Emmy® е голям триумф. Ние от United Media се радваме, че имаме самопризнание на водачите в промишлеността.Подобно самопризнание затвърждава нашата позиция в медийната среда “, сподели Александра Суботич - главен изпълнителен шеф на United Media.



„ Бих желала да оповестя, че сътворяваме United Media студиа. Тъй като United Group инвенстира по 100 милиона за локални продукции от общо 300 милиона за наличие, считаме, че е в действителност време да станем по-конкурентноспособни, по-продуктивни, по-креативни и да описваме по-добри истории “, заяви Виктория Боклаг - главен изпълнителен шеф на United Group.

Международната академия пътува всяко лято, от юни до септември, до повече от 25 места по света за осъществяване на полуфиналите. Този стадий е една от значимите стъпки в процеса на номиниране и отлична опция за среща на най-хубавите експерти от телевизионната и филмовата промишленост и кино продуцентството.

Сред членовете на журито, утвърдени от Академията, има и българско присъствие в лицето на Вяра Анкова, която е част от програмния съвет на Нова Броудкастинг Груп.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР