За втора поредна година Царско село ще играе в елитното

...
За втора поредна година Царско село ще играе в елитното
Коментари Харесай

"Царско село" оцеля за втори пореден сезон в Ефбет лига

За втора поредна година " Царско село " ще играе в елитното футболно състезание на България. Тимът от едноименния спортно-развлекателен комплекс край Околовръстния път на София завоюва баража против " Септември " (София) с 2:0 и резервира мястото си в Ефбет лига.

Двубоят сред 13-ия от най-горния ешелон и вицешампиона на Втора лига се игра на ст. " Българска войска " в Борисовата градина. Първото попадение означи капитанът на " Царско село " Георги Минчев в 19-ата мин. след центриране отляво на Андерсон Кордейро и слаба интервенция на вратаря на " Септември " Валентин Галев.

До края на първата част символичните домакини, водени от Любослав Пенев, имаха няколко шанса да отбележат втори гол, само че пропуски направиха Мирослав Будинов и Минчев. След почивката възпитаниците на Милен Радуканов пробваха да изравнят резултата и сътвориха няколко преференциални положения, пропилени от Велко Батрович и Владимир Николов.

В четвъртата минута от добавеното време на мача Симеон Мечев подписа оставането на " Царско село " в елита с втори гол във вратата на " Септември ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР