За втора поредна година Синя Зона Б-18 организира благотворителна шоу-музикална

...
За втора поредна година Синя Зона Б-18 организира благотворителна шоу-музикална
Коментари Харесай

Спортни и музикални звезди се включват във Вечер в подкрепа на Дани“

За втора поредна година " Синя Зона Б-18 " провежда благотворителна шоу-музикална стратегия в клуб " City Stage ". Богатата и вълнуваща стратегия е финалната част от благотворителната акция " Заедно за Дани ".

Специалната вечер този път е в поддръжка на 2-годишната Йордана, която страда от извънредно рядката болест Проксимален бедрен недостиг (Congenital Femoral Deficiency). Концертът ще се състои на 25-ти януари от 19:00 ч. в столичния клуб " Сити Стейдж " (City Stage, в подлеза на НДК).
 Витоша поддържа дребната Дани
Витоша поддържа дребната Дани

Календарите ще бъдат налични още през днешния ден

" Обещаваме Ви доста изненади и вечер, изпълнена с положително въодушевление и забави. Целта на мероприятието е да бъдат изказани благодарности към всички хора, които се включиха в другите благотворителни начинания и дарителски акции за Йордана през последните месеци и финално да бъдат събрани средства в помощ на дребното момиченце.

Подобно на миналогодишната акция " Заедно за Божи и Марти ", когато на сцената на клуб " Сити Стейдж " се включиха именити и обичани родни музикални актьори, и тази година български рок, поп и рап звезди подават ръка. Своето присъединяване дотук са удостоверили групите " Подуене Блус Бенд " и " Конкурент ", Маги Джанаварова, Alex P, Спенс, Играта, Моисей, Рафаел, Петя Алекса и Монти, част от квартета " Руди, Дули, Муден и Кукушев ", други. Освен страхотна музика, всички гости ще могат да се насладят и на разнородна театрална стратегия, която ще включва доста танци, фокуси и фолклорни изненади.

Заради сериозното детско наличие преди година, този път сме планували специфична част в програмата, която ще е отдадена и ориентирана напълно към най-малките в залата.

Не единствено на сцената, само че и измежду гостите ни чакат доста VIP звезди, най-много от спортните среди. Специални предложения имат клубовете на Левски по футбол, баскетбол, волейбол, художествена гимнастика и доста други спортни тимове, които през последните месеци се включиха в благотворителните начинания за Йордана.

И тази година ще има Томбола. Закупувайки специфични талони за нея, присъстващите ще могат в допълнение да оказват помощ финансово за акцията, само че и късмет да получат премия. Също по този начин, ще има специфични кутии, където всеки, който не е съумял или има предпочитание да се включи в помощ на Дани, да го направи на място.

*Припомняме, че казусът на Йордана се показва в дисторция на дясното бедро и прогресивно съкращаване на бедрената кост, заради което, едното й краче е по-късо от другото с 5 см. Дани не може да върви без особено направени обувки с висока платформа, която поправя разликата в крачетата. Въпреки сериозната диагноза, световноизвестният потенциал по детска ортопедия доктор Дрор Пейли от институт Сейнт Мери, Флорида, Съединени американски щати, се съгласи да организира лекуването и дава гаранция, че с няколко интервенции направени там, тя ще може да върви. Първата интервенция на Дани следва в средата на месец февруари.

Очаквайте в идващите дни още детайлности към " Благотворителна вечер в поддръжка на Дани ", осведомят уредниците.
 Чавдар Костов поддържа благотворителната акция на Синя Зона Б-18 за Йордана
Чавдар Костов поддържа благотворителната акция на Синя Зона Б-18 за Йордана

Вижте методите, по които може да помогнете на Дани
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР