За втора поредна година район Централен“ и JCI Plovdiv съвместно

...
За втора поредна година район Централен“ и JCI Plovdiv съвместно
Коментари Харесай

Да почистим Дановия хълм

За втора поредна година регион " Централен “ и JCI Plovdiv взаимно ще вземат присъединяване в Световния ден на почистването. Денят е 15.09.2018 година, събота, а за събирателен пункт е избран площадът пред Радио-телевизионния център в Пловдив.  " След миналогодишната ни акция, която се организира на хълма Бунарджика, тази година се насочваме към различен обичан рид на пловдивчани - Дановия рид. Кампанията по почистването ще се състои сред 10:00 и 12:00 часа “, разясняват уредниците.

Те се обръща към всички поданици на регион " Централен “ и към тези, които се разхождат в региона на Сахат тепе (Дановия хълм). " Бих желал да поканя представители на частни, държавни и публични организации, както и на образователни заведения в подножието на хълма да се включат в самодейността “, сподели районният кмет. Еколозите са обезпечили задоволително ръкавици и чували за събраните боклуци. Те ще бъдат раздавани на място. Организаторите се обръщат и към родителите: " Ще има работилница за играчки от разнообразни типове опаковки. Достатъчно е да носите празни кутии от кремове “.

“Световен ден на почистването " е идея, която има за цел да сплоти участници от над 120 страни по целия свят, имащи за цел да почистят местата на които живеят. До момента в акцията са се присъединили над 1 350 500 доброволци. Тази година се чака в самодейността да се включат над 120 страни и милиони доброволци.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР