За втора поредна година ОББ бе отличена с приз в

...
За втора поредна година ОББ бе отличена с приз в
Коментари Харесай

ОББ бе отличена с приз Ефективност в Годишните награди Банка на годината

За втора поредна година ОББ бе отличена с приз в категория „ Ефективност “ в Годишните награди „ Банка на годината “.

Наградата за „ Ефективност “ е една от главните категории в състезанието, а най-ефективна банка е тази, която е спечелила най-вече от присъщата си активност – кредитиране и обслужване на парични интервенции, като в същото време поддържа оптимално систематизиране на активите си и следи прецизно риска в своя портфейл.

„ Нашият екип сигурно дава незабравим образец за реализиране на резистентен напредък.

Изключително съм горделив от метода, по който съумяваме да балансираме многото специфични задания за сполучливото довеждане докрай на сливането с непрекъснатата цифрова промяна, като в това време съумяваме да държим клиента в центъра на ежедневната ни работа.

В ОББ имаме страхотни хора и те заслужават това самопризнание! “, показа Питър Рубен, основен изпълнителен шеф на ОББ, до момента в който приемаше персонално премията.



Наградите Банка на годината са учредени и връчени за първи път през 1992 година

Главната концепция на тази ранглиста е тя да бъде платформата, която показва оценката на бизнеса и обществото за работата и развиването на българските банки и банкова система.

В изработването на методиката за оценка на резултатите на банките през годините вземат участие едни от най-хубавите специалисти и експерти във финансовия и банков бизнес, като е употребен опитът на най-хубавите интернационалните практики при оценяването на годишните резултати на банките.

В методиката са употребявани годишните резултати на банките, публично показани и оповестени от Българска народна банка, както и одитираните доклади на финансовите институции.

Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР