За втора поредна година националният превозвач на България беше отличен

...
За втора поредна година националният превозвач на България беше отличен
Коментари Харесай

Bulgaria Air отново авиокомпания на годината на Sky Awards

За втора поредна година националният транспортьор на България беше отличен с най-голямата премия от влиятелния авиационен конкурс Sky Awards. Навръх 17-ия рожден ден на самолетната компания, на блестяща гала на 4 декември измежду авио и туристически специалисти от целия свят, Bulgaria Air беше отличена с наградата SKY AWARD 2019. Наградата се присъжда на най-предпочитаната самолетната компания на българския пазар, а спечелилият е избран въз основата на онлайн гласоподаване на пасажерите, туристически сътрудници и оценка от международнопризнато експертно жури. За оценката номинирани в същата категория бяха Lufthansa и Turkish Airlines.

Националният транспортьор завоюва и премията „ Най-предпочитана самолетна компания за къси и междинни полети от/до България “ (Sky short/middle haul). „ Благодаря за премията. Не я получаваме за пръв път, което значи, че фактически предлагаме добър артикул, който непрекъснато се стремим да развиваме и надграждаме.  Нищо от това нямаше да е допустимо без помощта на сътрудниците ни, част от които сте тук през днешния ден. Вярвамe, че триумфът се крие в поддържането на положителни съдействия, по тази причина в Bulgaria Air не одобряваме другите самолетни компании като съперници, а като сътрудници “, съобщи от сцената Мария Стоянова – търговски шеф на Bulgaria Air.

Победителите в обособените категории се дефинират на база на онлайн изследване измежду пасажерите и експертите у нас. В него са дали своят вот 6101 души от 147 обитаеми места и 255 специалисти от туристическия бизнес.

По време на церемонията по награждаване призове получиха още Turkish Airlines, Emirates, Lufthansa, KLM и други самолетни компании. Бяха връчени специфични оценки и на най-хубавите туристически сътрудници, а Bulgaria Air изненада и нищо неподозираща дама, която бе измежду участниците в изследването на Sky Awards. Тя беше изтеглена на инцидентен принцип и завоюва два безвъзмездни двупосочни самолетни билета до определена дестинация от портфолиото на Bulgaria Air. Подаръкът на самолетната компания бе и част от самодейностите, с които националният транспортьор чества 17-ия си рожден ден.  Всички пасажери на борда на самолетите нa Bulgaria на на 4 декември получиха специфични ваучери със 17% отстъпка от идващия си полет, а всички които честитиха празника на самолетната компания на 4, 5 и 6 декември също имаха възмжоност да резервират билетите, ползвайки специфичното понижение.

Наградите Sky Awards 2019 се организират всяка година при започване на декември в в границите на форума Sky Day, който се провежда в чест на Международния ден на гражданската авиация. Тази годината тематиката бе " Грижа и задоволеност на пасажерите и клиентите ".
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР