За втора поредна година националният превозвач на България беше отличен

...
За втора поредна година националният превозвач на България беше отличен
Коментари Харесай

Bulgaria Air с награда за най-предпочитаната авиокомпанията на българския пазар

За втора поредна година националният транспортьор на България беше отличен с най-голямата премия от влиятелния авиационен конкурс Sky Awards. Навръх 17-ия рожден ден на самолетната компания, на блестяща гала на 4 декември измежду авио и туристически специалисти от целия свят, Bulgaria Air беше отличена с наградата SKY AWARD 2019 . Наградата се присъжда на най-предпочитаната самолетната компания на българския пазар, а спечелилият е избран въз основата на онлайн гласоподаване на пасажерите, туристически сътрудници и оценка от международнопризнато експертно жури. За оценката номинирани в същата категория бяха Lufthansa и Turkish Airlines.

Националният транспортьор завоюва и премията " Най-предпочитана самолетна компания за къси и междинни полети от/до България " (Sky short/middle haul). " Благодаря за премията. Не я получаваме за пръв път, което значи, че фактически предлагаме добър артикул, който непрекъснато се стремим да развиваме и надграждаме. Нищо от това нямаше да е допустимо без помощта на сътрудниците ни, част от които сте тук през днешния ден. Вярвамe, че триумфът се крие в поддържането на положителни съдействия, по тази причина в Bulgaria Air не одобряваме другите самолетни компании като съперници, а като сътрудници ", съобщи от сцената Мария Стоянова - търговски шеф на Bulgaria Air.

Победителите в обособените категории се дефинират на база на онлайн изследване измежду пасажерите и експертите у нас. В него са дали своят вот 6101 души от 147 обитаеми места и 255 специалисти от туристическия бизнес.
 Bulgaria Air и Air Italy с нови полети през Милано до Малдивите, Кения и Занзибар
Bulgaria Air и Air Italy с нови полети през Милано до Малдивите, Кения и Занзибар

Националният транспортьор усилва вариантите за пътувания до райските дестинации

По време на церемонията по награждаване призове получиха още Turkish Airlines, Emirates, Lufthansa, KLM и други самолетни компании. Бяха връчени специфични оценки и на най-хубавите туристически сътрудници, а Bulgaria Air изненада и нищо неподозираща дама, която бе измежду участниците в изследването на Sky Awards. Тя беше изтеглена на инцидентен принцип и завоюва два безвъзмездни двупосочни самолетни билета до определена дестинация от портфолиото на Bulgaria Air. Подаръкът на самолетната компания бе и част от самодейностите, с които националният транспортьор чества 17-ия си рожден ден. Всички пасажери на борда на самолетите нa Bulgaria през вчерашния ден получиха специфични ваучери със 17% отстъпка от идващия си полет, а въпреки мотивът да е приключил, празникът продължава през днешния ден и на следващия ден. Всеки, който честити рождения ден на самолетната компания при резервация на самолетен билет на 5 и 6 декември, също ще получи 17% отстъпка.

Наградите Sky Awards 2019 се организират всяка година при започване на декември в в границите на форума Sky Day, който се провежда в чест на Международния ден на гражданската авиация. Тази годината тематиката бе " Грижа и задоволеност на пасажерите и клиентите ".
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР