За втора поредна година Националният осигурителен институт (НОИ) провежда онлайн

...
За втора поредна година Националният осигурителен институт (НОИ) провежда онлайн
Коментари Харесай

Доволни ли сте от статистиките на НОИ? Анкета търси отговор

За втора поредна година Националният застрахователен институт (НОИ) организира онлайн анкета за проучване на удовлетвореността от качеството на предоставяната от институцията статистическа информация за държавното публично обезпечаване (ДОО).

На интернет страницата на Национален осигурителен институт е оповестена анкетна форма, посредством която потребителите на профилираните статистически данни могат да дадат оценка за тяхното качество и цялост и да насочат своите рекомендации.

Проучването ще продължи до 15 септември 2019 година и ще даде опция на специалистите от института да получат противоположна връзка по отношение на достъпността, надеждността, актуалността и качеството на оповестената от Национален осигурителен институт статистическа информация. Чрез него те ще могат да получат систематизирани данни за профила на аудиторията и да формулират главните насоки за усъвършенстване за по-пълното адаптиране към потребностите и упованията на потребителите.

Анкетата е налична в графа НОИ/ „ Статистика “ на уеб страницата на института. Резултатите от изследването ще бъдат оповестени на интернет страницата на Национален осигурителен институт в систематизиран тип. Анонимността на участниците и конфиденциалността на отговорите са обезпечени.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР