За втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов

...
За втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов
Коментари Харесай

Международно жури в търсене на новия „Дизайнер на годината“

За втора поредна година Националната платформа за интериорен и продуктов дизайн „ Дибла " ще връчи своите годишни награди. Церемонията е в края на ноември, а до тогава уредниците ще събират поръчките на искащите интериорни дизайнери, архитекти, вложители и образни експерти.

Тази година форматът на акцията се трансформира и не слага нови задания, а провокира всички, които към този момент могат да се похвалят с впечатляващи интериорни планове. Решаващата оценка за премиите ще е на интернационално жури, в чиито състав влизат стожери на интериорния дизайн от цялата страна, както и мощно интернационално наличие в лицето на преподаватели от водещи международни университети и изтъкнати и награждавани практици. Сред членовете на журито са водещите украински дизайнери с редица награди от киевското студио YoDezeen, италианците Лучано Пагани и Анджело Перверзи, притежатели на известното студио Pagani & Perversi, Аой Хасегава от Япония, учител в Домус Академи-Милано, унгарецът Дюри Ковач, стеснен експерт в региона на цифровия, широкоформатния и ситопечата, както и доста други значими имена в сферата.

Наред с най-престижната премия „ Дизайнер на годината ", за вниманието на журито ще се борят разнообразни планове в категорията „ Жилищен интериор ", а в секция „ Обществен интериор " дизайнери и архитекти ще могат да покажат най-хубавите си достижения при осъществяването на няколко разнообразни вида обекти, като за всеки ще има настрана отличие - „ Нощен клуб ", „ Ресторант ", „ Заведение/бар-ресторант ", „ Офис/работна среда " и „ Магазин/изложбена повърхност ".

Повече детайлности за акцията и изискванията за присъединяване в обособените категории са оповестени на уеб страницата на акцията, www.dibla-awards.com, а поръчки за присъединяване се одобряват до 05.11.

За поредна година Dibla Design Awards има за цел да показа достиженията на дизайнерите и да отличи най-хубавите измежду тях. Форматът е най-престижната естрада в страната за изява на експертите в сектора и дава опция на всеки създател на интериорен план да бъде видян и да провокира медиен и инвеститорски интерес. В края на предходната година се организира първото издание на акцията, участващите планове в обособените категории бяха над 320, а най-престижното отличие, „ Дизайнер на годината " за 2016 заслужи Алекс Ковачев. Домакин на събитието бе столичният Sofia Event Center, който и тази година ще приюти впечатляващата гала на 22 ноември.

За повече информация и елементи:

www.dibla-awards.com / [email protected]

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР