За втора поредна година на финала през сезона Левски има

...
За втора поредна година на финала през сезона Левски има
Коментари Харесай

Левски ще гони задължителната за Европа точка в Стара Загора

За втора поредна година на финала през сезона Левски има извънредно виновен мач против Верея. И до момента в който през предишния сезон това беше конфликт на "Герена " в бараж за Лига Европа, този път "сините " гостуват в Стара Загора в последния 36-и кръг на постоянния сезон.

За да не даде никакъв късмет да преследвача Берое, който на първо място би трябвало наложително да надвие ЦСКА, отборът на Левски просто не би трябвало да губи против най-слабо представящия се съперник в първата шестица след началото на плейофната фаза.

Срещата сред Верея и Левски започва в 20 часа и можете да я наблюдавате минута по минута в Gong.bg, посредством директното предаване на DIEMA SPORT 2, онлайн на GONG PLAY и PLAY DIEMA XTRA, а също по този начин и на честотите на Дарик радио.

Едва ли някой чака, че Верея е кадърен на геройства против столичани поради неразбираемото бъдеще пред клуба, само че в случай че се има вяра на Симеон Мечев, отборът ще бъде задоволително стимулиран за конфликта със "сините ".

Левски ще бъде без своя капитан и титулярен вратар Божидар Митрев, а навън е и другия вратар Николай Кръстев. Поради контузии отвън сметките са още Милош Цветкович, Хали Тиам Серджиу Буш, а след наказване се завръщат Давид Яблонски, Холмар Ейолфсон и Жорди Гомес, за който това може да е финален дуел с екипа на Левски. Плеймейкърът Антонио Вутов също е възобновен от вирусното заболяване, което го повали напоследък.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР