За втора поредна година, квАРТал оживява с фестивал в центъра

...
За втора поредна година, квАРТал оживява с фестивал в центъра
Коментари Харесай

KвАРТал оживява с фестивал в центъра на Стара София

За втора поредна година, квАРТал оживява с фестивал в центъра на Стара София, тогавашния Еврейски квартал. През 2017 той ще бъде още по-цветен и забавен, тъй като ще разкрие на всички посетители и поданици на столицата своите потайности.
квАРТал изобилства от чудатости: каравана, голдън ретрийвъри, бургери, тетрис, галерии, килими, рап, танцуване, каски, икони, сафрид, Путин, баня, кино, кукли, метъли, калашници, чай, дворчета, сянка, лимонада, антики, контрабас, карамел, картини, графити, каубои, ракия, обущар, пожарна, петел и художници битуват прелестно дружно тук. Тези привидно инцидентни думички са в действителност изцяло действителни детайли в и от квАРТал-а, които потвърждават тазгодишното мото на събитието – Различното живее прелестно дружно!
Ела на квАРТал Фестивал от 15 до 17 септември. Разходи се накъдето те заведат краката в карето сред " Дондуков ", " Мария Луиза ", " Левски " и " Сливница " и открий ексцентричното и неповторимото, всичко, което трансформира квартала в квАРТал.

Това е концепцията на страхотна рекламна акция, с която тази година се снабди кваАРТал Фестивал. По същината си тя се състои от специфични основни думи, въодушевени от действителни места в квАРТал-а, съчетани в истински комбинации. Кампанията е придружена и от неповторими визии, които образно изобразяват тези комбинации. Всяка една от визиите е решена в стила на прочут художник, с цел да се подчертае артистичния дух на квартала и това, което го трансформира в квАРТал.
Какво още ви чака?
Множество работилници, архитектурни, исторически и опознавателни обиколки с гид, гурме тур с доста награди, забавни изложения, поп-ъп галерии, изпълнени със модерно изкуство, театрални пърформънси, стрийт арт, графити и хип-хоп танци, обществени кулинарни интензивности, музика онлайн и диджей празненства, богата и разнообразна детска стратегия и спорен конгрес са единствено част от акцентите, които ще забавляват гостите и жителите на София в дните 15, 16 и 17 септември, формалния празник на българската столица. Тазгодишната стратегия, детайлности за която ще разберете напълно скоро, включва и още повече местоположения и нови другари, които са подготвили специфични изненади.
И за всички вас, които няма да може да останете до края, не забравяйте, че по път към у дома постоянно можете да минете през приятелите ни от Kraftland в Kaufland, с цел да грабнете крафт бири за у дома.
Повече за фестивала вижте ТУК!
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР