За втора поредна година Исторически парк обявява конкурс за превозни средства, персонализирали

...
За втора поредна година Исторически парк
обявява конкурс за превозни средства,
персонализирали
Коментари Харесай

Автоизложба-конкурс „Ние сме България” - 23.-25.04.2021 - видео

За втора поредна година Исторически парк обявява конкурс за транспортни средства, персонализирали външния си тип в българска стилистика. Една от основните цели на Исторически парк е обединяването, защото България - това сме ние! И ние сме онези, които би трябвало да се грижим за съхранението на българския дух. За да може всеки да цени историята си и да гради едно по-добро бъдеще за себе си и света към него, той би трябвало да знае, откъде идва, кои са корените му. Само така ще разбере накъде отива и какво може да постигне. Именно по тази причина е необходимо всеки българин да помни, че е дете на велик народ.

Конкурсът „ Ние сме България ” не е просто събитие, а обединителна мощ. Той е един превъзходен метод да направим автомобилите си най-голямата движеща се реклама на България. Всички ние сме жители на една страна, синове и дъщери на един народ. Живеем дружно и би трябвало да сме обединени, да се подкрепяме и да вършим средата към нас по-красива. Но в всекидневието виждаме разделение сред хората. Заобиколени сме от непознати марки, вериги магазини и компании.



Благодарение на брандираните с български знаци коли, ще напомним за величието, което е било, и ще вдъхнем религия във величието, което може да бъде, в случай че всеки един човек се старае да развива България и да я прави все по-красива.
Всяко наше транспортно средство ще бъде символ на България!

За участниците е разгласен награден фонд:
- 1-во място 5000 лв.
- 2-ро място 2000 лв.
- 3-то място 1000 лв.
Входът до автоизложбата е свободен.

До този миг имаме записан рекорден брой участници. А ето и какво споделят някои от тях:

Петър Кацарски:,, Аз взех решение да брандирам автомобила си за - рекламиране на българските знаци. В детайлите си, дизайнът включва шевици и изобразява старата дамаска стомана, с която в миналото са се изработвали мечовете на тракийците. В днешно време популялизираме доста разнообразни неща, които от време на време са даже нездравословни за хората. Забравяме да бъдем единни и да се обединяваме към една обща концепция - това да възродим българската просвета.
Радвам се, че съм част от събитието, защото с дейностите си възобновяваме българското! ”.

Мирослав Стоянов:,,Реших да брандирам автомобила си с българските знаци, които ще ни оказват помощ да разпространим и запазим България, в сравнение с да рекламирам дадена компания. Така и самият автомобил има по-голяма идентичност. Всички ние сме билборди, нека най-малко бъдем такива за българското, за обединението и за това, което може да ни помогне да създадем България едно ново по-добро място! ”

Иван Стоев:,,Лично за себе си мога да кажа, че откогато ръководя този автомобил, възприятието е ужасно. Нека направим България разпознаваема както на наша територия, по този начин и когато пътуваме в чужбина! ”

Стоян Шейретов: „ Автомобилът е често оглеждан освен от възрастни, само че и деца и юноши, а удивлението в техните очи не лъже ”.

Нека всекидневно си подсещаме и показваме пред света кои сме ние, кое ни обединява тук на тази земя, какво сме постигнали и какво още можем да реализираме. След разделението от ковид е време за обединение!
Само дружно с нашите дейности можем да направим България едно по-хубаво място за живот. Нека вкараме цвят и настроение по пътищата! Нека бъдем най-добрата реклама на България!
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР