За втора поредна година фондацията на името на обичания ни

...
За втора поредна година фондацията на името на обичания ни
Коментари Харесай

Фондация Димитър Цонев организира конкурс за студенти и журналисти

За втора поредна година фондацията на името на обичания ни сътрудник " Димитър Цонев " провежда конкурс за студенти и към този момент настоящи публицисти. Телевизиите са поканени да изпратят своите номинации за ефирен кореспондент и водещ, а студентите ще могат да вземат участие с едноминутно видео.

Димитър Цонев търсеше смисъла във всяка история. След него фондацията с името му, продължава да търси положителното зад всяка мисъл. Миналата година в състезанието студентите посочваха положителния българин. В тазгодишното издание тематиката на състезанието е " Покажи българската фантазия. "
Димитър Цонев-син, ръководител на УС на Фондация " Димитър Цонев ": Всеки знае какво е Американската, фантазия, само че какво е българската? Искаме да забележим.Проф. Любомир Стойков, член на УС на Фондация " Димитър Цонев ": След като е фантазия, тука би трябвало да става дума за невъзможни хубави неща, които в един миг обаче се оказва, че също могат да бъдат постижими. Очакваме да го забележим!
В рамките на 60 секунди всеки студент по публицистика би трябвало да избере една-единствена измежду всички български фантазии. И да я опише по своя метод.

Освен парични награди, за спечелилия е очакван r стаж в медия по желание. А всички правила и периоди могат да бъдат открити на уеб страницата на фондацията. Организаторите издават:

Димитър Цонев-син, ръководител на УС на Фондация " Димитър Цонев ": Да избягат от баналното, да потърсят пресен взор на тематиката, която сме дали.
И да търсят фантазиите оттатък очевидното. Както Той правеше.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР