За втора поредна година Експо „Моите пари“, единственото по рода

...
За втора поредна година Експо „Моите пари“, единственото по рода
Коментари Харесай

Българинът вече разкодира финансите си

За втора поредна година Експо „ Моите пари “, единственото по рода си събитие, отдадено на персоналните финанси, притегли забележителен интерес. На 27 и 28 октомври в конферентен център Интерпред всички гости имаха опцията да се срещнат от близко с тематики, свързани с вложенията, застраховането, жилищното кредитиране, криптовалутите и доста други. И тази година щандът на Централния депозитар беше измежду най-посещаваните на ревюто – стотици хора съумяха да получат скъпа информация за закупените от тях бонове.

Желанието на уредниците да срещнат посетителите с новите трендове и най-важните артикули на финансовия пазар по наличен и явен метод се осъществя изцяло – всички посетители на експото демонстрираха интерес както към предоставените им от партниращите на събитието организации препоръки, по този начин и към панелните полемики, в границите на които бяха наранени въпроси, надхвърлящи в началото поставените рамки.

„ Считам, че би трябвало да има повече такива мероприятия от позиция образованието на хората и повишение на тяхната финансова просветеност, с цел да могат да употребяват пълноценно всички финансови артикули на пазара “ – показа Васил Големански, заместник-председател на Съвета на шефовете на Българска фондова борса.



Всички посетители на Експо „ Моите пари “ – гости и лектори – бяха единомислещи, че измежду най-големите преимущества на събитието без подозрение е неговата досегаемост даже за хора, които не се занимават професионално с финанси.

Деян Василев, шеф на финансовия портал MoitePari.bg, показа, че миналите два дни на Експо „ Моите пари “ са надминали даже неговите упования като уредник. „ Благодаря на всички наши съидейници, които със личния си труд и пристрастеност към ръководството на персоналните финанси ни оказаха поддръжка в разкодирането на нашите финанси “ – добави той.

За тези, които нямаха опцията да участват персонално на експото, разполагаем са видео записи от всички лекции (на Фейсбук страницата на MoitePari.bg), както и още потребна информация на уеб страницата expo.moitepari.bg. Междувременно уредниците към този момент обмислят какви нови и вълнуващи тематики от света на финансовото обмисляне да включат в идващото издание на събитието.

Редактор: Actualno.com
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР