За втора поредна година Дуейн Скалата Джонсън отново оглави списъка

...
За втора поредна година Дуейн Скалата Джонсън отново оглави списъка
Коментари Харесай

Най-печелившият актьор в Холивуд е Скалата, но парите вече масово не идват от кино

За втора поредна година Дуейн " Скалата " Джонсън още веднъж оглави листата на Forbes на най-високоплатените артисти в Холивуд - с облага от 87,5 милиона $. Благодарение на Netflix и приходите от стрийминг услугата, шест от звездите в първата десетка с инкасирани общо 140,5 милиона - 25% от общо 545,5 милиона, насъбрани от актьорите в класацията, оповестява АНСА, представена от БГНЕС
Канадецът Райън Рейнолдс е на второ място със 71,5 милиона. Трети в класацията е Марк Уолбърг с 58 милиона с помощта на екшън комедията " Spenser Confidential ", един от шлагерите в Netflix през последните месеци и третият най-гледан автентичен филм в платформата. Бен Афлек и Вин Дизел приключват първите пет (съответно на 55 и 54 милиона).
Сред десетте най-високоплатени артисти, още веднъж с помощта на Netflix, е Адам Сандлър, девети в хитовия церемониал на Forbes. Неговите " Неизрязани скъпоценни камъни ", похвалени от критиците, само че неоценени задоволително от публиката, събраха " единствено " 51 милиона $ в касата, от които единствено 5 милиона в джобовете на Сандлър, които обаче се усилиха доста, откакто филмът потегли в стрийминг: с помощта на два милиарда гледани часа на кино лентата, Netflix заплати на Сандлър 31 милиона $, 75% от това, което печели през цялата година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР