За всичко е виновна тая чалга, бе! Трябва доживотен затвор

...
За всичко е виновна тая чалга, бе! Трябва доживотен затвор
Коментари Харесай

Орхан Мурад иска закон за забрана на чалгата

За всичко е отговорна тая чалга, бе! Трябва пожизнен затвор за слушащите чалга, иронизира в пост бащата на Сузанита.
Срещу попфолка се разгласи и една от звездите в сектора Орхан Мурад. Певецът съобщи, че е най-добре да се забрани чалгата, щом толкоз пречи на всички.
„ За всичко е отговорна тая чалга, бе! Трябва пожизнен затвор за слушащите чалга. Със закон би трябвало да я забранят! Пфууу, до каква степен ни докара тая чалга! На най-първите места по всичко неприятно и на най-последните по всичко хубаво сме поради нея”, написа той.
Постът му, несъмнено, би трябвало да се приема с подигравка, защото изпълнителят подиграва всички, които упрекват попфолка за проблемите на актуалното общество. Бурното му изявление бе предизвикано от случай, в който водач на кола за спешна помощ е бил уволнен, откакто пуснал чалга на болен пациент.
Водачът на колата за спешна помощ изгубил работата си, макар че станало ясно, че пациентът самичък е поискал музикалния привет.
„ Нашият някогашен сътрудник е изпълнявал предпочитание на пациента. Искал е Петьо да му пусне музика, с цел да му бъде по-весело. Но нашата работа е първо е да се съобразяваме със здравословното положение на пациентите, с духа на Хипократовата клетва и с желанията им”, изяснява представител на компанията за частни коли за спешна помощ, чийто някогашен чиновник е и Петьо.
Историята съществено подразнила Орхан Мурад, който от много време слуша обвинявания, че поп фолкът е отговорен за всичко—от проблемите в България до топенето на ледниците в Гренландия.
„ Мисля, че би трябвало да се слуша единствено американска музика, с цел да може да отлепим от дъното—да тръгнем нагоре.... Чалгата би трябвало да се забрани със закон... Ами пречи. По през целия ден бумка крепко и хората не могат да работят. Не става по този начин!”, приключва колоритната си тирада Орхан Мурад, който е добре прочут с дейната си социална позиция.
Негов другар се пошегува, че единствено Джъстин Бийбър ще ни оправи, а артистът отговори, че си пожелава единствено Селена Гомес да звучи, с цел да работят нещата.
„ Никакви чалги! Какво е това—всеки чалга ми слуша тука!?”, затвърди позицията си чалга легендата.
Самият реализатор изрази паника, че младежите напущат България, подмамени от по-добрия стандарт на живот и по-добрите вероятности отвън страната.
„ Останалите нямат сили и воля—като гърците да вземем за пример, да излязат и да пометат и санкционират отговорните за това положение”, разяснява неотдавна Мурад наболелите публични проблеми.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР