За всички тези случаи, в които не успявате да намерите

...
За всички тези случаи, в които не успявате да намерите
Коментари Харесай

5 идеи как да направим ваната си още по-приятна

За всички тези случаи, в които не успявате да намерите време за отмора на СПА, постоянно има една алтернатива, която е не по-малко приятна, това е точно обичаната вана. Тя прави кожата мека, отпуска ни от напрежението, релаксира мускулите, това е малко от нашето персонално време, което ни презарежда.

Благодарение на разнородни артикули за вана, можете да изберете да вземем за пример вечерни кристали за вана, които ще подобрят съня ви и елементарно ще се отпуснете. Като прибавим и чаша от обичаното ни вино, бихме го нарекли съвършената отмора.

Вана преди лягане

Ваната преди лягане би трябвало да е отпускаща и да приготви тялото и мислите ни за сън. Спрете се на аромати, които имат успокоителен резултат, като лавандула и лимонена трева. Прочетете книга във ваната или си вземете чаша хубаво вино. Идеалният метод да завършите деня.

 5 хрумвания по какъв начин да създадем ваната си още по-приятна Pinterest

Терапевтична баня

Терапевтични кристали и душ гелове за вана към този момент се намират елементарно, множеството съдържат единствено органични субстанции, без химикали, които се грижат за здравето и хубостта на кожата ви, а съставките в тях се отразяват добре и на двигателната система. Този вид вани са доста подобаващи за хора с проблеми със ставите и сухожилията.

 5 хрумвания по какъв начин да създадем ваната си още по-приятна Pinterest
Източник: jenite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР