За всички структури на ГЕРБ сме възложили да се направи

...
За всички структури на ГЕРБ сме възложили да се направи
Коментари Харесай

ГЕРБ си проверява структурите за шуробаджанащина

За всички структури на ГЕРБ сме упълномощили да се направи инспекция, с цел да не употребяват съперниците ни това като мотив. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов във връзка информация на Българска социалистическа партия за роднински назначения в Габрово .

„ Ако има роднински назначения някъде, които са с някакво влияние и е нарушен законът, те би трябвало да бъдат изчистени “, съобщи той. Според него такива причини не могат да дадат ръководство. „ Управлението го дават жителите, те го дадоха за трети път на Бойко Борисов тъкмо преди 6 месеца “, уточни Цветан Цветанов.

„ Направете си изводите къде са Българска социалистическа партия, за какво го вършат и за какво е тази изнервеност от тяхна страна “, разяснява той. „ Томислав Дончев не назначава в община Габрово. Сигурно би трябвало да се обади на брат си и да каже, тъй като съм еди си какъв, би трябвало да напуснеш, това оферират от Българска социалистическа партия “, изясни ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

„ Ако бъде потвърдено, че има спор на ползи, ще вземем отношение. Не е належащо някой различен да ни го споделя “, съобщи той. „ Българска социалистическа партия желаят да ни вкарат в серпантина, да ни отклонят от акцента, който през днешния ден има държавата- Европейско председателство, среща на Борисов с балканските водачи, Западните Балкани стават приоритет “, посочи Цветан Цветанов.

Той изясни, че през днешния ден няма да има среща на Изпълнителната комисия на ГЕРБ с ПГ, тъй като няма такава нужда. „ Проведохме диалози с членовете на Изпълнителната комисия, отчели сме, че вчерашното решение за оставката на Делян Добрев е вярно “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР