За всички Сара Джесика Паркър е една безспорна модна икона,

...
За всички Сара Джесика Паркър е една безспорна модна икона,
Коментари Харесай

В обувките на Сара Джесика Паркър

За всички Сара Джесика Паркър е една безспорна фешън икона, изключително след международната популярност на героинята й от „ Сексът и градът “ Кари Брадшоу.

Някак разумно е актрисата, която има своя марка парфюм и вино, да пусне на пазара и фешън линия. Говорим за обувките, естествено, които май всяка почитателка на сериала желае да види на краката си. Този път Сара Джесика Паркър показа новата си сбирка в Австралия.



„ След като в продължение на толкоз доста години играх героиня, която има такава буйна връзка с обувките, желаех да основа обувки, с които в действителност да се гордея, които би могла да носиш цялостен живот, от които да не се срамуваш след пет или 10 години, когато инцидентно се натъкнеш на тях в дрешника си “, съобщи актрисата



На събитието в Сидни се стекоха ужасно доста хора и както може да предположите, всички желаеха подписи. Познайте къде оставяше своя автограф Сара Джесика Паркър обаче? На обувките, естествено.





„ Хората би трябвало да се обличат по този начин, както усещат себе си. Всички правила за години и форми са просто глупави “, безапелационна е актрисата и ние няма по какъв начин да не се съгласим с нея.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР