За всички е ясно, че вотът на недоверие на тема

...
За всички е ясно, че вотът на недоверие на тема
Коментари Харесай

Цветанов категоричен, че вотът на недоверие е само процедура за БСП

За всички е ясно, че вотът на съмнение на тематика „ Здравеопазване " няма да мине, съобщи в изявление за Фокус Цветан Цветанов, ръководител на Парламентарната група на Политическа партия ГЕРБ и зам.-председател на партията. По думите му самото искане за избор е част от политическите вероятни парламентарни процедури, от които опозицията се възползва.

„ Няма нищо неприятно да се желае избор на съмнение, тъй като по този начин постоянно може да се разисква и да се води един логичен спор в българския парламент. Въпросът е, че вотът и разискването на избор на съмнение за бъдещи планове в областта на опазването на здравето го трансформира малко в несериозно отношение от страна на опозицията. В момента можем да кажем, че те си съблюдават един план-график както преди председателството, по време на председателството, по този начин и след него – да желаят избор на съмнение, с който извършват своите политически решения. Те обаче не вършат действителен, изчерпателен разбор дали това е най-подходящият интервал и най-подходящата тематика, която може да бъде обсъждана за избор на съмнение и то в днешните условия, когато фактически страната е постоянна, макар нервността, която желаят да основат представителите на Българска социалистическа партия ", сподели още Цветанов.

Според него вътрешните проблеми на Българска социалистическа партия способстват за по-агресивното държание, за по-обидните квалификации към политическите им съперници. Цветанов добави, че омразата и радикализирането на членовете на Българска социалистическа партия по никакъв метод не демонстрира, че може да има рационално бъдещо ръководство от тяхна страна. „ Това е по този начин, тъй като когато спориш, когато обсъждаш една тематика, то ти би трябвало да предлагаш различни решения. Аз до в този момент не съм чул Българска социалистическа партия да предложи някакво различно решение.

Единственото, което вършат сега, ще дам и образец, обвързван с тематика „ Здравеопазване " – в тяхната стратегия „ Визия за България " те оферират бюджетно опазване на здравето. Това, което знаем, че е най-хубавото и се ползва в развитите демократични общества, е осигурителният модел, който е най-подходящото решение ", разяснява Цветанов.

Опозицията се старае да сътвори една раздразнителност в обществото, а по този начин също да дестабилизира институциите в България, сподели още вторият в ГЕРБ.

„ Най-важното е, че ръководството дава своите резултати както в приходната част на бюджета, по този начин също и в проектобюджета за 2019 година, където ще имаме опция както да увеличим приходите в бюджетната сфера, само че и да изпълняваме уговорките си по секторните политики. Тук несъмнено водещ ще бъде бранша, обвързван с образованието на българските деца ", сподели още Цветанов.

Той добави, че един от главните акценти през есенната сесия на Народното събрание постоянно е проектобюджета. „ Той би трябвало да бъде импортиран от Министерски съвет в Народното събрание, да стартира гледането му в отрасловите комисии, с цел да може до края на ноември да имаме подготвен, признат бюджет за 2019 година ", добави Цветанов.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР