За всички е ясно, че феновете на футбола могат да

...
За всички е ясно, че феновете на футбола могат да
Коментари Харесай

Постиженията на Роналдо, които Меси никога няма да стигне

За всички е ясно, че почитателите на футбола могат да се смятат за големи късметлии заради обстоятелството, че имат опцията да следят двама от най-великите играчи, които спортът е виждал. Разибра се, че става въпрос за Кристиано Роналдо и Лионел Меси, а мненията сред почитатели, играчи и треньори за това кой е по-добър, е следващото доказателство за величественото съревнование сред двамата.
Няма спор, че голяма част от върховете в модерния футбол са на сметката на Кристиано Роналдо. Естествено, тези които не са на негово име, са на името на Лионел Меси . Предвид формата, която двамата демонстрират това наподобява изцяло разумно, откакто португалско-аржентинската доминация по европейските терени продължава към този момент повече от 10 години.
Сега обаче сме тук, с цел да обърнем внимание на достиженията на португалския ас на Ювентус. И по-скоро на върховете, които е достигнал през годините и няма да му бъдат " отнети " от Ла Пулга.
- Кристино печели купата в три от петте топ шампионати на Европа - Англия, Испания и Италия.
- Роналдо печели премиите за Най-добър състезател в три от петте топ шампионати на Европа - Англия, Испания и Италия.
- Португалецът сграбчва Златна топка и премия за Най-добър съгласно ФИФА в две разнообразни шампионати - Англия и Испания.

- Първият футболист, който печели премията Златна обувка в две разнообразни шампионати - Англия и Испания.
- Роналдо печели Шампионска лига с два разнообразни тима - Манчестър Юнайтед и Реал Мадрид.
- В шест следващи години Кристиано е голмайстор №1 на Шампионска лига - 2013 - 11 гола; 2014 - 17 гола; 2015 - 10 гола; 2016 - 16 гола; 2017 - 12 гола; 2018 - 15 гола;
ОСТАНАЛИТЕ ПОСТИЖЕНИЯ ПРОЧЕТЕТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР