За всички е важно да се разследват корупцията с евросредства.

...
За всички е важно да се разследват корупцията с евросредства.
Коментари Харесай

Надежда Йорданова призова депутатите да спрат с вътрешнопартийните спорове и да гледат важните законопроекти

За всички е значимо да се проверяват корупцията с евросредства. Внесохме законопроект, който не е в програмата на Народното събрание и тази седмица. Това сподели в ефира на Нова телевизия правосъдният министър.

Тя прикани депутатите да стартират да гледат значимите законопроекти, а не да се занимават с вътрешнопартийни разногласия.

„ Трябва да създадем ръководещото болшинство по-работещо и по-ефективно. Имаме война. Нека да се върнем към значимите въпроси “, сподели тя.

Попитана какво ще се случи със правосъдната промяна в тази обстановка тя сподели, че работата по другите законопроекти е вървяла постепенно.

„ В Плана за възобновяване има редица неща, които би трябвало да създадем, с цел да усвоим едни 13 милиарда евро. Преобладаващата част от хората не желаят предварителни избори. Нека с цел да слагаме бъдещето на страната на карта “, сподели тя.

Относно предлагането Бойко Рашков да поеме КПКОНПИ тя сподели, че предлагането е на премиера Кирил Петков.

„ Колегите от Народното събрание от „ Демократична България “ споделиха, че ще го поддържат “. Според нея първо би трябвало да се създадат структурните промени, а по-късно персоналните.

“Но нуждата да се забързат някои преписки по корупционни покупко-продажби очевидно води до това бързане “.
 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР