За всички баскетболни фенове в България е голяма радост и

...
За всички баскетболни фенове в България е голяма радост и
Коментари Харесай

Десислава Джерманска „В темпото на Кари“: За баскетболните фенове е голяма радост, че „вечното дерби“ се завърна

За всички баскетболни почитатели в България е огромна наслада и наслаждение, че след една доста, доста дълга пауза – съвсем 14 години, най-сетне гледаме „ Левски “ – ЦСКА на най-високо равнище. Това сподели спортният публицист Десислава Джерманска „ В темпото на Кари “ по отношение на „ безконечното дерби “ в мъжкия баскетбол, което стартира довечера от 19.00 ч.

 
Преди 13-14 години имаше разтърсвания и дълго време по-късно нямаше ЦСКА. По-скоро, опитваха се да го възродят малко по малко – с школи, по-късно имаше тимове в така наречен Втора дивизия, със състав, най-вече от юноши. И най-сетне, този сезон, ЦСКА има представител в Националната баскетболна лига за мъже.
Джерманска напомни, че двата тима към този момент изиграха един мач в края на предходната година, който е предложил доста страсти.

Тя разяснява и сезона в НБЛ като цяло.

„ Този сезон е много забавен, съгласно мен има изравнени сили. Но в баскетбола, за разлика от други спортове, има плейофи. И нормално тези, които в постоянния сезон са се показали по един метод, това може да се промени. Разбира се, класирането в постоянния сезон е значимо, тъй като те слага в по-добра позиция за плейофите “, разсъждава журналистът. Тя уточни, че към този момент „ Рилски състезател “ продължава непобеден в шампионата, а „ Балкан “ постоянно са измежду любимците, само че „ Левски “, ЦСКА и „ Берое “ не би трябвало да бъдат изключвани.

 

Цялото изявление вижте във видеото.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР