За всички бъдещи родители, които ще посрещнат своето бебе през

...
За всички бъдещи родители, които ще посрещнат своето бебе през
Коментари Харесай

Какъв ще бъде животът на децата, родени през 2019-а

За всички бъдещи родители, които ще посрещнат своето бебе през 2019 година, сигурно ще бъде забавно да надникнат в бъдещето и ориста на своята рожба.

За да разберем какви ще бъдат качествата и характера на децата, които ще се появят на бял свят през идната година, се допитахме до известния съветски нумеролог Олга Перцева и ето какво научихме от нея по въпроса:

Януари, октомври и ноември – водачи

Децата, родени през някой от тези месеци, ще носят мощен дух и качества да управляват. Те ще са смели, адаптивни, амбициозни и съобразителни персони, които ще имат шанса да създадат забележителна кариера.

Февруари и декември – спортисти

Ако детето ви се роди през февруари или декември, очаквайте същинска спортна хала в дома си. Не се изненадвайте, в случай че един ден това малко пламенно творение донесе у дома и олимпийски орден. Това са месеците, в които ще се родят извънредно пъргави и физически мощни малчугани. Те ще са изумително адаптивни, амбициозни, надарени и обществени, твърди нумероложката.

Март, юни и юли – креативен персони

Тези бебета ще носят в себе си удивителни качества на създатели и създателите. Те ще са бързо схватливи, надарени, любознателни и градивни персони. От тях ще станат превъзходни художници, поети, писатели, музиканти, фотографи или дизайнери.

Април и май – финансови гении

Бебето ви ще бъде надарено с извънреден разсъдък. Ще покажат впечатляващи математически качества още в ранното си детство. Ще имат мощно развито логическо мислене. Особено доста ще им се отдават техническите специалности. Може да се занимават и с научноизследователска активност. Добри археолози, математици, астрономи, физици и програмисти. Ще имат и ужасно възприятие за комизъм.

Август – непокорен дух и възприятие за правдивост

Мили, очарователни, ларж, усмихнати, артистични, положителни, дейни – всички тези качества ще принадлежат на бебетата, родени през август. Те ще бъдат привлечени от всевъзможни хуманни дела и акции с благородни задачи. Ще отстояват позицията си и ще имат вяра мощно в идеалите си за едно по-добро и заслужено общество. От тях могат да станат положителни ръководители и иноватори. Ще имат мощно развито възприятие за дълг. От тях ще излязат чудесни юристи, лекари или учители.

Октомври – любимците през 2019-а

Това са огромните късметлии и любимци на 2019 година На тях ще им се отдава съвсем всичко с лекост. Ще станат положителни политолози, писатели, историци, лингвисти и учени. Характерна за тях ще бъде положителната комуникативност и словоохотливост. Лесно ще намират съидейници и другари. С наслаждение ще вървят на детска градина, на учебно заведение и на работа. Усмихнати, дружелюбни и очарователни персони, безапелационна е нумероложката. /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР