За всеобщо съжаление, човешките тела не вървят в комплект с

...
За всеобщо съжаление, човешките тела не вървят в комплект с
Коментари Харесай

Популярни техники за по-добър оргазъм

За всеобщо страдание, човешките тела не вървят в комплект с управление за ползване. А когато става дума за секс, това може да бъде изключително обезсърчаващо.

Често ние самите би трябвало да открием отговора на въпроса кое ни доставя най-голямо наслаждение. Понякога обаче науката може да ни насочи в вярната посока. Или в тази ситуация с ново проучване на 3017 дами от Съединени американски щати на възраст от 18 до 93 години – в четири направления. То е озаглавено „ Доклад на удоволствието “ (Pleasure Report) и е извършено от екип от откриватели в съдействие с онлайн просветителната компания OMGYes. Звучи ви познато? Не е инцидентно - първият отчет бе оповестен преди 4 години и проучваше мнението на 1000 дами във връзка с докосването и половото наслаждение.

Второто проучване обаче трансформира леко хода на изследването. То не се концентрира толкоз върху това къде е хубаво да докоснете дадена жена, колкото върху другите способи, по които да извъртите и позиционирате тялото по подобен метод, че да извлечете оптимално наслаждение от половия акт, написа obekti.bg.

„ Попитахме хиляди дами какво вършат, с цел да извлекат повече наслаждение от половото навлизане, и открихме, че съществуват 4 техники, които работят при множеството дами “, споделя Кристияна декор Хипел, експерт по полово и репродуктивно здраве.

„ Нашата компания OMGYES.com кръсти техниките описателно и сътвори благоприлични диаграми, анимации и видео клипове на дами от разнообразни възрасти, обясняващи своите лични прекарвания. “

Оказва се, че най-популярната техника е Angling. Тя включва въртене, покачване или снишаване на бедрата. Според 87,5 % от дамите това усилва доста половото наслаждение. Останалите – Rocking, Shallowing и Pairing – получават най-малко 69,7 % утвърждение.

Pairing да вземем за пример (84 % от жените) включва пресягането към влагалището с пръст или играчка по време на проникването за в допълнение стимулиране на клитора. При Rocking (76 процента) пък се предлага задържане във влагалището, вместо тласкащи придвижвания, като по този метод пенисът или играчката е в непрекъснат контакт с клитора.

Участничките оповестяват по-подробно и какво тъкмо им дава всяка техника. 10 % от дамите, които се любуват на Shallowing (докосване, което се концентрирано върху региона в непосредствена непосредственост до входа на влагалището), споделят, че тя усилва шанса да доближат до оргазъм, до момента в който четвърт от тях декларират, че с помощта на нея оргазмите им са доста по-силни.

Учените не би трябвало да изясняват за какво е значимо да учат сходни неща, само че доктор Девън Хенсъл, водещият създател на изследването, и неговите сътрудници въпреки всичко го вършат и акцентират, че преимуществата са най-разнообразни. Сексуалното наслаждение се свързва с по-добро „ физическо, обществено и прочувствено благосъстояние… както и с по-ниски равнища на меланхолия, стрес и тревога. “
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР