За всеки страстен футболен фен гледането на живо на финала

...
За всеки страстен футболен фен гледането на живо на финала
Коментари Харесай

Двама фенове ще спечелят билети за финала на UEFA Champions League

За всеки буен футболен почитател гледането онлайн на финала на Шампионска лига е сбъдната фантазия, която остава дълготраен прочувствен спомен. Тази година се организира 68-ото издание на шампионата, а финалът ще се играе на 10 юни 2023 г

Един късметлия ще има шанса да изживее този скъп миг дружно със собствен другар или непосредствен. Те ще гледат онлайн финала на UEFA Champions League с помощта на партньорството на А1 и формалния спонсор на шампионата - Mastercard®. До 16 април 2023 година всички частни клиенти на А1 могат да се включат в лотарията, като би трябвало да са заплатили месечната си фактура онлайн посредством приложението или уеб портала Моят А1 със своята карта Mastercard®, издадена преди старта на акцията.

Щастливият победител ще бъде определен на лотариен принцип и ще получи два билета за финала на UEFA Champions League дружно със самолетни билети, хотелско настаняване, както и трансфер от и до летището и стадиона. Възможността е налична за всички сегашни частни клиенти на А1, като с цел да платят онлайн, би трябвало да влязат в своя титулярен профил в мобилното приложение или уеб портала Моят А1 или да записват подобен, в случай че са клиенти на тарифен проект на абонамент.

За членовете на А1 клуб и техните деца, телекомът дава още една завладяваща опция, която ще продължи до 15 април 2023 година Победителят в тази акция ще завоюва двоен билет и неповторимия късмет детето му да се трансформира в амулет, който да придружи един от известните футболисти на терена преди първия съдийски сигнал на финала.

Ексклузивното партньорство на А1 с Mastercard®, което дава опция за тези две начинания, е част от богатата палитра с спомагателни преференции, които телекомът предлага за своите клиенти в А1 клуб и Моят А1.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР