За времето на обявеното у нас извънредно положение пленарните заседания

...
За времето на обявеното у нас извънредно положение пленарните заседания
Коментари Харесай

Народното събрание ще заседава само в четвъртък и петък

За времето на оповестеното у нас изключително състояние пленарните съвещания на Народното събрание ще са единствено в четвъртък и петък, взеха решение депутатите.
Всичко по тематиката:Епидемията ковид (COVID-19) 1739
Приоритетно ще се преглеждат законопроекти и планове на актове, свързани с оповестеното изключително състояние, а гласуването им ще е единствено в петък.

Партиите отложиха връщането на надвзетите дотации

Парламентарните комисии ще имат съвещания. По решение на съответната комисия нейно намерено съвещание може да бъде с стеснен достъп на външни лица, само че ще се предава директно в интернет.

Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 1739  Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете Румънското здравно министерство: Идеално ще е 8-10 седмици да сме си по домовете  УМБАЛ-Бургас вкара УМБАЛ-Бургас вкара " рандеву " по вайбър за родителите на недоносените бебета  Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията Белгия регистрира най-високия брой жертви на COVID-19 от началото на епидемията
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР