За връзката между Леонардо ди Каприпо и Камила Мороне нито

...
За връзката между Леонардо ди Каприпо и Камила Мороне нито
Коментари Харесай

Как приятелката на Леонардо ди Каприо коментира 23-годишната разлика във възрастта им

За връзката сред Леонардо ди Каприпо и Камила Мороне нито се знае, нито се приказва доста. Причината е, че влюбените гълъбчета се пробват да я запазят надалеч от медийния звук. Двамата излизат от 2018 година, само че досега безусловно броени пъти са били изловени от папараци да интимничат.
 Лео ди Каприо, Камила Мороне и италианската им почивка
Италианските пристрастености на Лео и Камила

Просто отмора или освен това

За пръв път от толкоз време насам приятелката на Леонардо Ди Каприо приказва обществено за връзките им и се изрича в отбрана на връзката им. 22-годишната манекенка и актриса направи коментар за романса си с 45-годишният Леонардо ди Каприо по време на изявление за Los Angeles Times.

Мороне, която получи похвали за ролята си в самостоятелния филм " Mickey and the Bear ", сподели, че не схваща рецензията към разликата във възрастта сред двамата, която е 23 години.
 Снимка 442681

" Има толкоз доста връзки в Холивуд и в международната история, където хората имат огромна разлика във възрастта ", разяснява моделът, като добавя, че съгласно нея всеки би трябвало да има свободата да се среща с който си изиска, без значение от годините.

Мороне счита за доста " разочароващо ", че хората я третират единствено като другарка на Ди Каприо, без да се интересуват от това какъв човек е какъв брой добра актриса е в действителност. Тя се надява, че когато видят кино лентата ѝ, ще стартират да гледат на нея с други очи.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Camila Morrone (@camilamorrone) на Окт 10, 2019 в 8:59 PDT

" Смятам, че човек постоянно би трябвало да има своя идентичност, без значение от това с кого излиза ", споделя актрисата, като добавя, че въпреки всичко схваща любознанието на почитателите за връзките й с Ди Каприо, признавайки, че евентуално и тя би се интересувала от това, тъй като е част от човешката природа.
 Леонардо ди Каприо, Жаир Болсонаро, пожарите в Амазонската джунгла и в какво бразилкият президент упрекна американския артист
С какво Леонардо ди Каприо вбеси бразилския президент

Жаир Болсонаро със съществени обвинявания против американския актьор
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР