За водката знаем, че е неутрално питие, което е добре

...
За водката знаем, че е неутрално питие, което е добре
Коментари Харесай

Каква е тайната на чистата водка?

За водката знаем, че е неутрално пиво, което е добре пречистено и с мек усет и мирис. Как производителите реализират това? Тези качества на водката значително се дефинират от процеси като дестилацията. Чрез дестилацията се реализира непорочност в изходния артикул, изключително при водката, а когато процесът се повтаря неведнъж, това води до основаването на първокачествен артикул.

Един подобен артикул е водка FLIRT 5, която употребява най-високи технологии в дестилационния развой, с цел да обезпечи чувство за чисто високоградусово пиво. Тя залага на 5-кратната филтрация и с това свое изобретение се подрежда измежду световноизвестни водачи на пазара, които също пречистват своята водка 5 пъти.

Напитки като уискито и рома се вършат с неповторим микс сред разнообразни усети и аромати, а за водката е значима нейната непорочност – както на тип, по този начин и на съставни детайли. Ето за какво технолозите на водка FLIRT 5 употребяват особено създадена система за колонна филтрация, през която продуктът минава пет пъти, с цел да получи мечтаната непорочност.

Преминавайки през колоните на дестилационната система, алкохолът се почиства от всевъзможни аромати и примеси, без да губи характерност. Това се дължи както на висококачествената суровина, която технолозите на FLIRT употребяват за изработката на продукта, по този начин и на прецизните професионални умения на самите експерти по дестилацията.

С какви други преимущества разполага новата FLIRT 5? Основната й съставна част е с премиум качество, извлича се от селектирана пшеница и минава през няколко етапи на филтриране и ферментация.

Закупеният първокачествен алкохол минава наново през серия от проби, изследвания и филтриране, тъй че да се обезпечи неоспорим надзор на качеството на крайния артикул.

Така получаваме извънредно пречистена водка с първокласно качество, която подсигурява единствено приятни мигове при консумация. Предимствата за потребителя са постигането на доста чист и безпристрастен усет, придаване на мекост, баланс и високо качество на напитката.
Наименованието FLIRT 5 идва с безапелационната поръчка, че новата водка е дестилирана 5 пъти, само че питието се свързва с потребителите си и на друго равнище. Изборът на това какъв алкохол да консумираш става все по-емоционален, по тази причина FLIRT 5 залага точно на слогана „ пет страсти в един флирт”.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР