За внимателните слушатели би трябвало да забележем, че Корнелия Нинова

...
За внимателните слушатели би трябвало да забележем, че Корнелия Нинова
Коментари Харесай

Валерия Велева: Нинова уличи Радев в една лъжа

За деликатните слушатели би трябвало да забележем, че Корнелия Нинова  Корнелия Нинова Корнелия Нинова е български политик от Българска социалистическа партия, член на Парламентарната група на Коалиция за уличи Румен Радев  Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш пълководец на в една неистина. Тя съобщи, че те са се чули преди неговото оповестяване и че тя е била осведомена, че той има желание да издигне своята кандидатура за втори мандат. Радев сподели: "Не съм водил диалози с нито една партия за поддръжка ". На това обърна внимание журналистът Валерия Валева в коментар за БНР.

Тя съобщи, че е ясно, че формата на неговото издигане ще се взема решение след парламентарните избори. И подсети, че по този начин е по устава на социалистите.

Велева акцентира, че Нинова на никое място не е удостоверила, че Българска социалистическа партия ще поддържа Радев.

Обявяването на кандидатурата за втория мандат журналистката дефинира като инрига, която "отклонява внимание, внася в допълнение напрежение. Затова и Нинова е излязла с изказване. По думите на Велева водачът на Българска социалистическа партия даже е "спасила престижа " на Радев.

Относно подготовката на социалистите за парламентарните избори, Валерия Велева сподели:

"Няма ярки имена в листите на Българска социалистическа партия, само че вършат усещане доста млади лица ".

Според нея лидерката на социалистите е решила, че едно блестящо, публично известно име не е равностойно на мощен парламентарист
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР