За визитата си в Турция латино звездата Дженифър Лопес ще

...
За визитата си в Турция латино звездата Дженифър Лопес ще
Коментари Харесай

Джей Ло преспива в бронираната вила на Ердоган

За визитата си в Турция латино звездата Дженифър Лопес ще отседне във вила Краун, която е с бронирани прозорци, особено готова за президента Ердоган през 2015 година по време на семейството на страната на срещата на Г-20.

Изпълнителката на On the Floor идва в южната ни съседка за концерт на 6 август в турския курорт Анталия. Шоуто ще се състои в първокласен хотел в Белек, а подготовката за гостуването й е лишила на турските уредници цяла година. Билетите за концерта пък са на главозамайващи цени от 1135 до 50 000 евро (за ложите).



Специално за певицата ще бъдат доставени бели рози от региона Ъспарта, който се слави като турската Долина на розите. Реквизитът ѝ ще бъде докаран с 10 тира. Екипът й наброява 90 души и ще дойде с два самолета. Лопес няма да се задържи дълго на турска земя, като възнамерява да отлети незабавно след шоуто.

Организаторите подготвили и честване на рождения ѝ ден в хотела, а по този начин също и обиколка с хеликоптер на курорта Анталия с посещаване на Аспендос, където се намира огромен античен амфитеатър навън.



Децата на Дженифър Лопес ще я съпровождат по време на престоя ѝ в Анталия. Те също ще се радват на специфични мерки, като особено за тях е квалифициран обособен детски клуб в хотела.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР