За вицепремиера и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав

...
За вицепремиера и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав
Коментари Харесай

За ръководството на ГЕРБ няма нищо драматично в напускането на 48 партийци във Видин

За вицепремиера и член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ Томислав Дончев няма нищо трагично в напускането на 48 души от партийната общинска конструкция във Видин, заяви пресцентърът на ГЕРБ. Снощи той връчи партийните книжки на 234 нови членове на ГЕРБ във Видин, откакто преди две седмици напуснаха основни партийци, измежду които и някогашният кмет Огнян Ценков.

След като разгласи, че новите членове са добре пристигнали в " най-хубавия тим на политическата сцена, който прекара България през една рецесия, ще я прекара и през тази с най-малко вреди ", Томислав Дончев сподели, че няма нищо трагично в напускането на някои членове на локалната конструкция. " Това се случва в политиката. Това е демокрацията. Ние би трябвало да мислим най-малко 15 години напред. Затова и съм щастлив от многото младежи, станали част от тима на ГЕРБ - Видин ", уточни вицепремиерът, представен от партийния пресцентър.

Според депутата Красимир Велчев, който също е член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ, фактът, че през днешния ден има толкоз доста искащи да членуват в партията, значи, че тя води устойчива политика, ориентирана към хората. За регионалния координатор Владимир Тошев, поради противоречие с който настояват, че са напуснали множеството членове, новоприетите потвърждават, че партийната организация е сплотена.

Напусналият някогашен кмет на Видин Огнян Ценков към този момент разгласи, че би взел участие в политически план на някогашния втори в ГЕРБ Цветан Цветанов.

Проблеми в локалните структури на ГЕРБ има и в Плевен, където няколко партийци изпратиха отворено писмо до водача на ГЕРБ Бойко Борисов, в което показват, че регионалният координатор Мирослав Петров прави подмолни сделки с Българска социалистическа партия.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР