За VIP-аджиите пътните правила не важат! Това твърди читател на

...
За VIP-аджиите пътните правила не важат! Това твърди читател на
Коментари Харесай

Отпорени брони, вдигнати чистачки и спаднати гуми на мистериозна пловдивска улица!

За VIP-аджиите пътните правила не важат! Това твърди четец на Plovdiv24.bg . Нека му дадем думата в този момент: " Здравейте, скъпа редакция. Изпращам Ви фотоси от едно конфликтно място в центъра на Пловдив в квартал " Капана " единствено на 150 метра от Дирекцията на полицията. Улицата е " Княз Богориди " и незнайно по какъв начин не попада нито в синя, нито в зелена зона, което я трансформира в притегателно място за всички искащи да паркират гратис и най-много погрешно. Всяка заран и вечер ползвателите на подземните гаражи на блоковете на " Цар Борис III Обединител " се борим да си проправим път сред паркиралите срещу всевъзможни правила коли от дясно, отляво на тротоара, в градинката, в зелените площи и където още се сетите.

Управата на паркинга и прилежащата нова кооперация се пробва по всякакъв начин да обезпечи достъп, като инсталира бетонни тежести, бутилки с вода, колчета и пилончето, само че избавление няма! Ще кажете, за какво не потърсите за подпомагане Общинска полиция! И тук идва най-големият парадокс. На многочислените ни обаждания се дава отговор по следния метод - " Паякът не може да стигне до там, а и няма " знаково стопанство " и сътрудниците нямат право да слагат фишове ". Разбирайте " няма кой да постави знаци " и надлежно улицата е отвън юрисдикцията на полицията. До какво води това може да видите от фотосите. Хората са принудени да опират до разпра: отпорени брони, вдигнати чистачки, спаднати гуми.

Забележете и форда с пазарджишка регистрация, който е минал по няколко тротоара, с цел да кацне в зелената повърхност! Моля регион " Централен " да се самосезира и със съдействието на КАТ да се погрижат паркирането на тази улица да бъде контролирано. Поздрави! "
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР