За вчерашния ден са потвърдени 21 случая, от тях в

...
За вчерашния ден са потвърдени 21 случая, от тях в
Коментари Харесай

Коронавирусът стигна и до Враца, заразените вече са 498


За вчерашния ден са доказани 21 случая, от тях в болница са настанени 17, изследвани са над 350 души. Общо до момента са потвърдени 498 души с ковид. Това сподели ген. Венцислав Мутафчийски, представен от БГНЕС.

Нова област с ковид е Враца. В София са 8 случая, в Бургас – 2, единият е мъж на 34 години от Несебър, който се е завърнал от Банско на 1 април и една жена на 33 година в Бургас. В Пазарджик – 2 случая – на 71 и 43 година с двустранна пневмония и диабет. В Добрич – има бебе на 1 година, което е с ларингит и двамата родители са с потвърдени проби на ковид. Бебето е потвърдено с ковид, само че е с ларингит. Във Варна има една жена на 59 година

Мъж на 49 година е признат в София в 16.30, интубиран е. Със сърдечна непълнота е умрял в 21 ч. Очаква се доказателство за него, само че по клинични белези е мощно суспектен за ковид. 173 инфектирани са в болница, от които 20 са интензивни. В София 97 са признати, от тях 17 са интензивни, в Пловдив 14 са признатите, три са интензивни.

Съпругата на Хасан Адемов също е с ковид. Предстои да изследваме контактните лица на депутата Даниела Дариткова, заяви Мутафчийски. 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР