За Възкресение Христово шеф готвачът Филип Спасов от Варна отново

...
За Възкресение Христово шеф готвачът Филип Спасов от Варна отново
Коментари Харесай

Във Варна даряват козунаци на медици и деца без родителска грижа

За Възкресение Христово началник готвачът Филип Спасов от Варна още веднъж подари козунаци на медици и деца, лишени от родителска грижа. По думите му щедрост би трябвало да има освен по празниците.

Филип Спасов провежда дейна дарителска акция за даряване на самун и козунаци още по време на пандемията за медици от лечебни заведения Covid отделения във Варна, осведоми БНР. 

Този път той подари козунаци на медиците от военната болница, както и на децата от вкъщи в квартал " Виница ":

Този път дарихме 550 козунака на военна болница за пациентите и за обслужващия личен състав - лекари, медицински сестри. Нито почна от ковида, само че продължи и си ни е традиция към този момент, тъй като ги усещаме доста близки, с цел да докоснем до тоя празник и най-уязвимите би трябвало също по този начин и на дом " Майка и дете ". Доста компании също купуват от нас, с цел да подаряват. Имаме над 400 козунака продадени на други компании, които са видели образеца и те подаряват също. Това е хубавото нали на празниците, пък и не хубаво да е единствено на празник, Великден е най-светлия празник, християнски, да се подарява нещо толкоз хубаво и сладко.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР