За вас имаме няколко съвета за разкрасяване, които са необичайни

...
За вас имаме няколко съвета за разкрасяване, които са необичайни
Коментари Харесай

Необичайни съвети за разкрасяване: Бирата придава блясък на косата, бебешка пудра суши акне ...

За вас имаме няколко съвета за разкрасяване, които са необикновени и изненадващи, само че много ефикасни.

1. Бира

Ако вие персонално не желаете да я консумирате, косата Ви сигурно ще желае тази запарка, която е чудесна за външния й тип и искра, надлежно за нейното здраве. След измиване на косата нанесете бира, която смесете със същото количество вода, а поради витамините и минералите, които тя съдържа, косата ви ще бъде по-силна и по-устойчива. Освен това, бирата може да употребявате и като основа за голям брой естествени маски за коса.

И това е забавно: Яжте краставици по-често

2. Бебешка пудра

Бебешка пудра не е предопределена единствено за бебетата, защото някои я употребяват изсушаване на акне и черни точки, себумът на лицето да бъде по-малко забележим, т.е. лицето по-малко да лъщи.

Също по този начин, можете да я употребявате и за резултат на по-дълги мигли. Нанесете един пласт серпантина, по-късно на миглите с някоя остаряла четка или съчка за уши поставете бебешка пудра, тъй че върху нея прибавете още един пласт серпантина и ще имате в действителност неочакван резултат.

3. Коректор

Коректор не служи единствено с цел да покрие зачервяването, само че и с цел да усили устните, т.е. да постигнете подобен резултат. На устните и отвън техните ръбове нанесете коректор, с цел да " изтрият " естествените черти, а по-късно с молив за устни прокарайте друга линия и ще получите много цялостен и натурален тип откакто нанесете червило.

4. Червено червило

Има толкоз доста плам и пристрастеност в този артикул за грим, съгласни сте, нали? Въпреки това, аленото червило освен служи за устните, само че с негова помощ можете да покриете изтощените и тъмните кръгове към очите. Нанесете алено червило вместо коректор, леко го разнесете, а по-късно върху него нанесете пудра и всички останали артикули, които употребявате. Ще се изненадате от резултата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР