За въпросните главорези има данни, че раздават малки суми пари,

...
За въпросните главорези има данни, че раздават малки суми пари,
Коментари Харесай

Банда лихвари вилнее в София! Гамените подозирани за палежи на коли и побоища!

За въпросните главорези има данни, че раздават дребни суми пари, само че на кожодерски лихви, които варират сред 100 и 200% месечно!

Пифовете набелязвали нуждаещи се от средства за препитанието си и им отпускали пари на рента, само че без да им издават никакъв документ.

В своята невъзможност хората взимали парите с обещанието, че ще би трябвало да изплатят сума видимо естествена, само че в действителност са попадали в алчния капан на странното семейство.

В мига, в който банкнотите са се озовавали в ръцете на нуждаещите се, те с смут научавали, че би трябвало да връщат двойни и даже тройно по-високи суми, от тези, които са им били отпускани в началото.



При отвод да платят безумните лихви, те почнали да получават кръвожадни закани за живота си, а в множеството случаи се стигало до палене на коли, жилища и магазини. Това бил знак, че идващият път може да ги застигне най-лошото!

Подозира се, че двамата са съпричастни към разпространяване на опиати и рекет.

Повечето пострадали не смеели да подадат сигнал до полицията поради непрекъснатото фукане на Пифовете, че имат чадър от най-високо равнище в районните ръководства.

Някои от пострадалите, обаче набират храброст и имат желание да подадат публични тъжби в полицията, тъй като имат вяра, че органите на реда ще спазят закона и ще ги защитят.

Столичната полиция е потвърдила, че работи безкомпромисно, когато нападателни бабаити си разрешават да тормозят жителите.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР