За ваденето на необичайни предмети, попаднали в телата на мъже

...
За ваденето на необичайни предмети, попаднали в телата на мъже
Коментари Харесай

Наши лекари извадиха тиквичка от задните части на разкрепостен врачанин

За ваденето на необикновени предмети, попаднали в телата на мъже и дами, по най-различни способи, най-често четем в непознатата преса. Героите в тези истории, ни карат по едно и също време да се смеем и да се възмущаваме от нелепостта им, казвайки си, че сходно нещо не може да се случи на българин... прекомерно сме хитри и съобразителни.

Но грешите, тъй като единствено преди седмица лекарите в незабавното поделение на болничното заведение в Монтана са извадили от ануса на пациент тиквичка. За необикновената драма на мъжа от Враца, описват от организация BulNews.

Преди към седмица, към среднощ в отделението за незабавна помощ пристигнала обезпокоена двойка, която още от вратата почнала да упорства за поверителност.

Оказало се, че при една от любовните им игри, дамата пъхнала тиквичка в задните елементи на приятеля си, само че по-късно не съумяла сама да я извади. Наложило се лекарите да отстранят зеленчука по действен път, защото бил влезнал във вътрешността в отделителната система на пациента. След сполучливото премахване на тиквичката от тялото му, лекарите зашили задните елементи на пациента.

Пред шокираните медици той обяснил, че с приятелката му са по-разкрепостени и постоянно ползват на процедура видяното във филмовата поредност „ 50 нюанса сиво “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР